tirsdag den 3. juni 2014

Nu med Instagram-profil
Det var Farmorfabrikkens skyld! Hun lavede for et stykke tid siden et blogindlæg, hvor hun inviterede til, at alle vi søndags-krea-nydere viste vores søndags sysler frem på Instagram under #suckerforsøndag. Sådan en opfordring kunne jeg ikke lade gå forbi, så nu har jeg en Instagram-profil.

Og sikke dog en ny verden af inspiration og søde og dygtige kreative sjæle, der har åbnet sig. Jeg må indrømme, at jeg er blevet helt afhængig af alt den nye inspiration,som jeg falder over hver dag.

Find mig, følg mig og kommenter meget gerne, under brugernavnet Loekkeligheder.
4 kommentarer:

 1. instagram er fantastisk:-) jeg nyder at følge dig både der og på din blog:-) kh Ingrid (aka ingridcph på Instagram;-))

  SvarSlet
 2. Det er dejligt, at du vil følge med hos mig Ingrid. Og tak fordi, du har fået Nepal med på mit "blogger-kort", hvor man kan se, hvor ens læsere kommer fra :-) Jeg nyder også at følge med hos dig :-)

  SvarSlet
 3. Sjovt - jeg kom på Instagram af samme årsag :-) - jeg vil gå ind og kigge på din profil :-)

  Mvh
  Karin

  SvarSlet
 4. Hej Karin Ea,

  Dejligt at du har lyst til at følge mig, både her og på IG. Jeg må indrømme, at bloggen bliver en smule forsømt ind i mellem, men jeg laver indlæg her, når jeg har lavet noget, der fortjener lidt mere "opmærksomhed" end via IG ;-)

  SvarSlet