søndag den 24. marts 2013

En sørøver og en prinsessesprutteBlogland vrimler for tiden med fine hæklede sprutter. Det drejer sig om et rigtigt fint initiativ startet af Josefine  på bloggen www.enelefant.dk. Efter en henvendelse fra en far til en for tidligt født lille pige, der var indlagt på Neonantalafdelingen på Skejby hæklede hun en sprutte til den lille pige. Sprutten vakte stor glæde og det skabte ideen til en indsamling af sprutter.

Skejbys neonantalafdeling ligger mig meget nær, da det var her min lille niece boede i hendes første tre måneder efter en alt for tidlig fødsel, så det føltes skønt at kunne give en lille smule tilbage til og forhåbentlig give lidt glæde til de hårdtprøvede forældre. 

Derfor greb jeg også hæklenålen og lavede to sprutter til indsamlingen. Den fine opskrift sætter gang i fantasien og vups var en Sørøver og en Prinsesse skabt.

Siden er det blevet til rigtigt mange sprutter og initiativet er nu bragt videre på endnu flere frivillige hænder, således at hver neonantalafdeling i landet nu har en sprutteambasadør. 

Læs mere om projektet, find opskrift og læs, hvordan du donerer her:


Ingen kommentarer:

Send en kommentar