onsdag den 19. marts 2014

Se min kjole...

Endnu en kjole fra Susie Haumanns Knit for your kid har sluppet mine rundpinde. Endnu engang er det en fødselsdagsgave til en lille pige, nemlig Prinsessen af Aalborg, der selvfølgelig skulle have et rigtigt prinsesseskrud. Kjolen er strikket på et par aftenener og modellen er så dejligt nem at strikke - uden at blive kedelig. Den er strikket i Drops Baby Alpaca Silk i farven 1760, der er en sart gammelrosa. Garnet er super lækkert og blødt. Kjolen er blevet lidt kortere end opskriften, for jeg løb tør for garn. Jeg havde nemlig købt garnet på udsalg, og havde derfor kun 100 gram, men så er det heldigt at prinsessen endnu ikke er så høj. Til 20 kr. nøglen må det desuden siges at være et særdeles billigt stykke strik. Ved en fejl kom jeg til at strikke på pind 4, men det gav blot kjolen et mere luftigt look, men en anden gang vil jeg nok gå et halvt nummer ned.Den fine porcelænsknap med det gule mønster klæder den gammelrosa farve så fint. Den er købt hos Rasmilla.


Farven er måske lidt nemmere at fornemme på billedet herunder fra strikkeprocessen - og så matcher den fint til de dejlige forårsbebudere.6 kommentarer:

 1. Hvor er den yndig! Knappen gør lige det sidste!

  Ved et tilfælde stødte jeg på din profil på Instagram, og derved fandt jeg frem til din blog :-)
  Nu er du tilføjet på min bloglovin'-liste :-)

  SvarSlet
 2. Tusind tak Anja:-) Dejligt at høre, at du vil følge mig. Velkommen til :-)

  SvarSlet
 3. Den er så yndig:-) den står på min liste, men jeg har ikke prøvet den endnu. Jeg havde tænkt at strikke endnu en Elvira kjole fra Rasmilla, som minder lidt om den, men det kan være, at jeg skulle prøve denne i stedet:-) kh Ingrid

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ingrid. Den er meget nem at gå til,så det er en af de modeller, der er meget hurtigt af pindende igen. Jeg vil lige tjekke Elvira ud også.

   Slet
 4. Hejsa.
  Er selvbestemmelse at strikke denne model og vil høre om jeg må stille dig nogle ?, til opskriften

  SvarSlet
 5. selvfølgelig må du det Små Stunder :-)

  SvarSlet